Dostopnost na ključ!

Od presoje do izvedbe

Zagotavljanje dostopnosti ni postala le zakonska obveza, ampak tudi dokaz družbene odgovornosti vaše organizacije, pa naj bo to javna ustanova ali pa zasebno podjetje. To niso le prilagoditve invalidom, saj zagotavljanje dostopnosti pomeni upoštevanje različnih potreb in posebnosti prav vseh članov družbe.

 

Podrobno poznamo zakonodajo, standarde in materiale, vestno sledimo trendom iz tujine in združujemo strokovnjake različnih profilov, zato lahko z »dostopnostjo na ključ« zagotovimo najbolj kakovostne rešitve, ki so preverjene tudi pri uporabnikih, obenem pa strankam prihranimo tudi čas in denar.

 

Po pregledu vašega objekta naredimo presojo dostopnosti z oceno stanja in v sodelovanju z invalidskimi organizacijami pripravimo predloge za izboljšavo dostopnosti. Izdelamo vam tudi projektno dokumentacijo v skladu z zakonodajo in standardi (če je ta potrebna) ter poskrbimo za izvedbo del.

 

Naše delo pa ne obsega le zagotavljanja prostorske dostopnosti, saj vam lahko pripravimo tudi predlog organizacijskih ukrepov, ki so ključni za zagotavljanje dostopnosti informacij in storitev, še posebej v primerih težko dostopnih objektov.

 

Pišite nam in z veseljem vam bomo pomagali.

 

Presoja

Presoja dostopnosti

 

Načrtovanje

Načrtovanje dostopnosti

 

Izvedba

Izvedba dostopnosti